Languages

  • Dutch

Move to PLM is een serie van vier webinars. Tijdens deze serie bespreken onze PLM-experts de backbone van PLM. Hierin gaan we het hebben over PLM op strategisch niveau, producten en oplossingen.

Aflevering vier is de laatste aflevering van de Move to PLM serie. Deze zal in het teken staan van de interne organisatie transitie. Patrick Kaneman en Victor Suijker zullen deze sessie begeleiden en toelichten hoe u change management op het gebied van PLM het best aanpakt.

Enterprise Change Management is een belangrijk onderdeel voor het laten slagen van een PLM implementatie.  De strategie, producten en oplossingen kunnen nog zo goed zijn, met een lage adoptie onder de gebruikers zullen ze niet leiden tot succes. Vele organisaties zijn u voorgegaan in deze lastige eind fase. Laat u dus niet verleiden in dezelfde valkuilen te stappen als sommige voorgangers.

Leer van onze best practices en ontdek handige oplossingen, zoals Light My Way, die u kunnen helpen de adoptie bij eindgebruikers te verhogen.

Vul het formulier in en bekijk het webinar direct terug.

Presented by
Patrick Kaneman
Patrick Kaneman
Teammanager PLM
Victor Suijker
Victor Suijker
PLM consultant
Bekijk dit Webinar On Demand