ENOVIA ondersteunt model-based engineering, waardoor multidisciplinaire teams kunnen werken aan één gemeenschappelijke definitie van een product. Het is een integraal onderdeel van het 3DEXPERIENCE-platform en is een allesomvattende oplossing voor het ondersteunen van Product Lifecycle Management in een breed scala van sectoren: van biowetenschappen en hightech tot automobielindustrie en verpakte consumptiegoederen.

Wat is projectmanagement?

Projectmanagement is een methodische benadering van de planning, organisatie, controle van middelen en uitvoering van een project van begin tot eind.

Bij PLM gaat projectmanagement voornamelijk over het realiseren van een productvisie. Projectmanagement is een succes wanneer duidelijke bedrijfsdoelen worden bereikt. Deze doelen omvatten essentiële prestatie-indicatoren (KPI’s), zoals return-on-investment (ROI) of het ruimschoots voldoen aan de vereisten van eindgebruikers.

Wat kan u bereiken met ENOVIA?

ENOVIA ondersteunt uw teams bij het verbeteren van de productkwaliteit, het verminderen van herstelwerkzaamheden, het voldoen aan kwaliteits- en nalevingsnormen en uiteindelijk het op de markt brengen van betere producten voordat uw concurrentie dat doet.

Geef uw teamleden de beste tools bij het uitvoeren van hun taken door middel van rolgebaseerde functionaliteit en aanpasbare dashboards. Op elk moment van de dag bestanden en gegevens updaten en bekijken met cloudoplossingen voor ENOVIA op het 3DEXPERIENCE-platform.

ENOVIA ondersteunt drie belangrijke disciplines: bedrijfsmodellering en planning, management van kwaliteit, naleving en productconfiguraties. Het uiteindelijke doel is om uw product door de hele levenscyclus te begeleiden.

Hoe ondersteunt ENOVIA productconfiguratiebeheer?

Configuratiebeheer stelt gebruikers in staat om samen te werken en producten zowel op harmonieuze wijze als in realtime te ontwikkelen. De productconfiguraties van ENOVIA (die meerdere rollen omvat) biedt tools voor Form, Fit- en Function-analyse in een verbonden, samenhangende context.

Geef ontwerpers en ingenieurs de kracht om bedrijfsresultaten vorm te geven met validatiefuncties die bruikbare inzichten bieden. Help ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de eisen en de verwachtingen overtreffen.

Kom meer te weten over het configuratiebeheer van ENOVIA.

Hoe ondersteunt ENOVIA projectmanagement?

Projectmanagement is een succes wanneer uw organisatie echt samenwerkt. Het is echter moeilijk voor te stellen hoe een wereldwijde organisatie dit soort dynamische samenwerking tussen tientallen, honderden of duizenden gebruikers tot stand zou kunnen brengen. En dit is zelfs voordat we de betrokkenheid van de distributieketen in overweging nemen! Gelukkig biedt ENOVIA buitengewone tools voor gezamenlijke planning, ontwikkeling en release die uw organisatie op weg helpen naar succes.

Voeg materiaallijsten en andere te leveren producten samen voor een betere communicatie tussen ontwerpers en projectingenieurs. Deel en bespreek kwesties rechtstreeks via uw 3D-ontwerpen. ENOVIA beschikt ook over krachtige tools voor inkoop- en productmanagement die u helpen om de inspanningen zowel intern als in uw distributieketen te synchroniseren.

Kom meer te weten over projectmanagement van ENOVIA.

Hoe ondersteunt ENOVIA management van kwaliteit en naleving?

Kwaliteits- en nalevingspraktijken zijn vandaag de dag een reactie op problemen. Kwaliteitsmanagement is vaak een aparte functie die processen voor planning en borging, controle en verbetering vaststelt.

Hoewel een gesloten cyclus de kwaliteit verbetert, ondersteunt het slechts kleine winsten en vertrouwt het erop dat de eindklant problemen rapporteert. Effectief kwaliteitsmanagement moet worden beschouwd als een fundament van een organisatie. Voorspel, beheer en ga de uitdagingen van productontwikkeling aan met ondersteuning van ENOVIA op het 3DEXPERIENCE-platform.

Met het kwaliteitsbeheersysteem (QMS) van ENOVIA neemt u controle over gemeenschappelijke kwaliteitsprocessen, steunt u wereldwijde en lokale regelgeving en beheert u effectief controles.

Kom meer te weten over management van kwaliteit en naleving van ENOVIA.

Uit onze ervaring …

Met applicaties gebaseerd op rollen die inspelen op, en verbinding maken met een groot aantal organisatorische vereisten biedt ENOVIA eenvoudige kwaliteitscontrole van producten, gegevens en processen die gemakkelijk in uw hele organisatie kunnen worden geïmplementeerd. Van projectmanagement tot wijzigingsprocessen, van wereldwijde productontwikkeling tot IP-classificatie en bescherming, management van leveranciers en klantenrelaties en nog veel meer.

Lees verder en ontdek ook de laatste updates rondom ENOVIA R2021x in deze blogpost: “Wat zijn de nieuwste functies in ENOVIA R2021x?”

Ontdek hier alle voordelen van ENOVIA en het 3DEXPERIENCE platform
Lees verder
Previous
How Sustainable is Electric Vehicle Manufacturing?
Next
Helping Life Sciences Innovation Companies Go from Vision to Value
At TECHNIA, we pave the way for your innovation, creativity and profitability.

We combine industry-leading Product Lifecycle Management tools with specialist knowledge, so you can enjoy the journey from product concept to implementation. Our experience makes it possible to keep things simple, personal and accessible so that together we transform your vision into value.

Want to receive more content like this?
  • Related news and articles straight to your inbox
  • Hints, tips & how-tos
  • Thought leadership articles
How-to’s, hints & tips

Learn how to work better together with world-leading PLM knowledge that keeps your engineering design, simulation and manufacturing ahead of the curve.